Logo

Karrykylling - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kyllingefilet
1 hakket løg
1 æble i både
salt og peber
1 ½-2 dl fløde 13%
2 tsk karry

Læg kyllingestykkerne i et mikrofad sammen med løg og æble.

Krydr med salt og peber.

Rør fløde med karry og hæld det i fadet. Stil retten i mikroovnen ved fuld effekt, 850 W, i 2 min. og derefter ca. 5 min. ved ⅔ effekt.

Server retten med løse ris.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her