Logo

Grillet svinekotelet med grønsagscouscous

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 svinekoteletter uden ben, 2 cm tykke

Marinade:
1 spsk frisk ingefær
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
2 tsk spidskommen
salt og peber
1 lime eller citron

Grøntsags couscous
2 gulerødder
4 stilke blegselleri
1 gul eller rød peberfrugt
evt. 1 stærk chili
300 g couscous
2 spsk olivenolie
frisk koriander eller bredblade t persille

Rør marinaden sammen af finthakket igefær og hvidløg, olie, krydderier og saft af en lime eller ½ citron. Hæld marinaden over kødet og vend det. Lad det marinere mindst 15 minutter og højst ½ døgn i køleskab. Grill koteletterne ca. 4 minutter på hver side, ca. 8 minutter i alt. Gulerødder, blegselleri, peberfrugt og evt. chili skæres i små tern. Vandet til couscous koges og grønsagerne koges heri et par minutter før couscous tilsættes og koges - se kogetiden på emballagen. gryden tages af kogepladen og olien røres i. Smag til med salt og peber. Lad det afkøle. Vedservering vendes friskhakket koriander i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her