Logo

Brunkål med flæsk - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sulemad og fyldig vintermad, der varmer og mætter. I stedet for flæsk kan der koges kødfulde nøgleben med.

 

Til 6 personer

1 mellemstort hvidkålshoved

3-4 spsk sukker eller sirup

30 g smør

salt, peber og timian

¾-1 kg letsaltet, kogeflæsk

2-3 dl vand

 

Tag de yderste blade af kålen. Snit kålen fint.

Lad sukkeret blive gyldent i en tykbundet gryde og tilsæt fedtstoffet.

Vend den snittede kål heri.

Krydr med salt, peber og timian.

Kom flæsket i og hæld vand i gryden.

Lad det koge under låg i 1 time.

Skær flæsket i skiver og server det til kålen sammen med groft brød og sen­nep.

 

Tips: Retten kan tilsættes 4-6 frokostpølser de sidste 5 minutter af kogeti­den. Server pølserne sammen med flæsket.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1213118-03-2018 17:35:47 Gitte
Meget lækkert

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her