Morkel marineret kalvefilet, serveres med Kartofeltårn, hertil kommen sauterede gulerødder, ovnbagte cherrytomater m/ foie gras og gratineret østerhatte serveres med spinat sauce.
(2 couv.)
0.400 kg kalvefilet
0.025 kg morkler
0.025 kg foie gras
0.500 kg spinat
0.250 kg smør
0.400 kg bagekartofler
6 stk cherry tomater
2 stk æg
½ liter piske fløde
½ knivspids. Kommen
Kødet og morkler samt vand blandes sammen dagen før. Spinaten renses og blanchere. Koges ned sammen med fløde og smør 150g. blendes og smages til med salt og peber. Kartoflerne koges og laver til en mos lægges mellem skiver af kartofler så det ligner et tårn. Cherry tomater flækkes, så lægges foie gras oven på. Østerhatte parneres og steges af i varm friture olie. Gulerødder skrælles skæres i skiver og steges med kommen.
Anretning:
Skal serveres på tallerken man må kan selv bestemme hvordan man vil stille det op på tallerken.