Logo

Tips: Kagepynt - sukkerblomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Kagepynt - sukkerblomster

Når der bruges rigtige blomster til kagepynt, dyppes de i pisket æggehvide

og derefter i flormelis.

Sukkerblomsterne kan holde sig i et par dage i en lufttæt beholder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her