Logo

Spanske churros

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl vand
5 spsk olie
½ tsk salt
180 g hvedemel
olie til stegning
flormelis
½ tsk revet citronskal
½ tsk stødt kanel
 
Kom vand, olie og salt i en lille kasserolle og bring det i kog.
Pisk hvedemel i mens det koger, indtil hvedemel og vand udgør en stiv dej.
Lad dejen afkøle lidt og fyld den på en sprøjtepose.
Sprøjt dejen ud i 10 cm. lange stænger.
Opvarm olien og frituresteg tre eller fire stænger ad gangen.
Tag dem op med en hulske og læg dem på et stykke fedtsugende papir.
Drys med flormelis blandet med revet citronskal og kanel mens de er varme.
Spis dem med det samme.
Traditionelt dypper man sine churros i varm chokolade eller kaffe når de spises.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her