Logo

Grillet chicken salad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk.kyllingefileter
God olivenolie fra spray
¼ icebergsalat
1 pk.rucolasalat
½ ananas i stave
30 g ristede pinjekerner
6 hele soltørrede tomater i olielage
200 g fromage frais naturel 0.5%
1 tsk karry evt. mere efter smag
1 tsk rørsukker
1 citron, saften af ¼ citron resten i både
Havsalt
Friskkværnet sort peber

Kyllingestykkerne drysses med salt og peber og steges på en grillpande ca. 3 4 min. på hver side.

Spray med olie til sidst, det gør dem meget lækre.

Iceberg og rucolasalat skylles grundigt og tørres.

Icebergsalaten rives i mindre stykker. Salaten blandes af de 2 slags salat, ananasstave, pinjekerner, soltørrede tomater i skiver og kyllingestykker. Dressingen blandes og smages til.
Retten kan evt. serveres med et stykke brød til og citronbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her