Logo

Kødsauce med smelteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
1 løg
1 dåse hakkede tomater med basilikum og oregano
250 ml cremefine til madlavning eller madfløde
1 pk smelteost. (dem til toast)
1 pk cocktailpølser
salt og peber
pastaskruer tilpasset til 4
 
Svits løg og tilsæt derefter kødet.

Det brunes og de hakkede tomater tilsættes.
Hæld fløden i sammen med pølserne, som skæres ud først.
Læg osten ovenpå saucen og vent med at røre rundt indtil den er smeltet.

Smages til med salt og peber
Kog pastaskruerne i vand med olie og salt

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her