500 g  hakket svinekød (max. 10% fedt)
2 skiver røget skinke uden fedtkant ca. 35 g
3 spsk  reven ost (fx. emmentaler)
4 blade frisk salvie eller ½ tsk tørret
2 spsk  hvedemel
10 g  smør
 
Sauce: 
1 ½ dl  bouillon
¾ fløde 13%
Saucejævner
4 spsk  purløg
Del det hakkede kød i fire. 
Læg et stykke kød ad gangen på et stykke film eller alufolie.  
Bred det ud i en firkant på 12 x 12 cm.
Læg en halv skive skinke, lidt reven ost og salvie på halvdelen af hver firkant. 
Fold kødet over, så farspakkerne bliver aflange, og tryk dem godt til i kanten.
Vend farspakkerne i salt- og peberblandet hvedemel og brun dem ed god varme på panden i smør.
Tag kødet af panden og kassér fedtstoffet. 
Hæld bouillon på panden. Læg pakkerne tilbage på panden. 
Læg pakkerne tilbage på panden, og lad dem simre 5 -6 minutter under låg.  
Tilsæt fløde og jævn saucen. Smag den til med salt og peber. 
Tilsæt klippet purløg.