Logo

Sønderjydsk hvidkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hvidkål
2 ½ dl piskefløde
60 g smør
1 spsk hvedemel
muskatnød
salt, peber
 
Del kålen i kvarte, fjern stokken og skær kålen i grove strimler.
Den dampes mør i letsaltet vand ca. 10 min og lægges i en si.
Når kålen har dryppet af, køres den igennem kødhakkeren og kommes i
gryden.
Tilsæt smør, hvedemel og fløde og lad det koge igennem.
Smag til med lidt reven muskat og salt og peber. 
 
Egnsret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 95 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her