
 
Spring ikke over denne møre og magre kødret, som er lavet på
svinekød og nudler. Den kan serveres både til hverdag og fest 
• Nudler er rige på kulhydrater • Majs indeholder meget A-
og C-vitamin. 
Forberedelse 20 min. + marinering. Tilberedning 10-15 min. 4
Portioner 
 
# Råvarer til Svinekød i wok med grønsager:
400 g skinkeschnitzel 
5 cm frisk ingefær 
1 spsk friske rosmarinblade 
eller 1 tsk tørret rosmarin 
2 spsk soya 
2 spsk asiatisk blommesauce 
1 citron saften af 
500 g Hokkien nudler 
1 porre 
10 mini-gulerødder 
2 selleristilke 
1 grøn peberfrugt 
300 g mini-majs 
 
* Fremgangsmåde: 
1 Afpuds kødet og skær det i tynde skiver. 
Skræl ingefæren og skær den i tynde strimler. 
Bland ingefær, rosmarin, soya, blommesauce og friskpresset
citronsaft. 
Læg kødet i marinaden og sørg for at alt kød er dækket. 
Mariner i køleskabet 1 time eller natten over. 
 
2 Bring vand i kog i en stor gryde og kog nudlerne efter
pakkens anvisninger. 
Lad nudlerne dryppe godt af. 
Gør porren i stand og skær den i tynde skiver. 
Skyl gulerødderne og skær enderne af. 
Skyl sellerien og skær den i tynde skiver. 
Skær peberfrugten i tynde strimler. 
 
3 Op varm en teflonwok eller en stor teflonstegepande ved
god varme. 
Lad kødet løbe af og gem marinaden. 
Steg kødet til det er gyldent, ca. 3 min. 
 
4 Skyl majsene i koldt vand, lad dem dryppe af. 
Kom alle grønsagerne i wokken. 
Brun under omrøring til grønsagerne er næsten færdige, 4-5
min. 
Hæld marinaden i wokken og lad det simre i 1 min. 
Server nudlerne til. 
 
Tips & råd 
 

Skær fedt, sener og hinder af kødet, inden du skærer det ud.
Anvend en meget skarp kniv. 
 

Hookien nudler kan købes i asiatiske butikker. De kan købes
løse eller hårdt pakkede i blokke. Følg pakkens anvisninger ved tilberedningen.
 
PR. PORTION: Energi: Kcal 551 = kJ 2314 
Kulhydrat 86 g Protein 36 g Fedt 7 g (11%) Fibre 7 g