Logo

Coleslaw 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g fint snittet hvidkål ca. et halvt hovede.
350 g gulerødder ca 5-8 stk
et lille finthakket løg
en dåse ananas
 
Dressing:
1 ½ dl cremefine
1 ½ dl cremefraiche 9% (18%)
½ dl mayonnaise
 
Tag væden fra ananasen kom det i en stor gryde,
Damp kålen under omrøring ca. 2-3 min. lad kålen køle af.
Bland kål, gulerødder, løg og ananas sammen.
Bland cremefine, cremefraiche og mayonnaise sammen.
Smag dressingen til med salt og peber, bland det sammen med kålblandningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her