4 skinkeschnitzler af inderlår (ca. 1 cm tykke)
2 spsk dijonsennep
2 tsk herbes de provence
1 tsk vineddike
4 spsk rugmel (eller hvedemel)
smør eller margarine
Pasta med basilikum:
250 g frisk eller tørret båndspaghetti
6 spsk cremefraiche 18%
2 spsk parmesan
3 spsk letmælk
2 spsk hakket basilikum eller 2 tsk tørret
Tilbehør: Groft brød og evt. tomatsalat
Bland sennep, provencekrydderi og vineddike i en lille skål.
Smør blandingen på skinkeschnitzlerne, og fold dem midt over.
Bland rugmel, salt og peber, og vend kødet heri.
Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
Brun schnitzlerne ca. 1 minut på hver side.
Skru ned på svag til middel varme, og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side, til de er lige netop gennemstegte.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hæld vandet fra gennem en sigte, og kom pastaen tilbage i gryden.
Stil gryden tilbage på varmen, og rør cremefraiche, parmesanost, letmælk og basilikum i pastaen.
Smag til med salt og peber, og servér straks.