Logo

Lækker Sandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g sukker
250 g margarine
2 æg
125 g rismel
125 g kartoffelmel
125 g hvedemel
½ tsk bagepulver
 
Smelt margarinen og bland den i en skål med sukker.
Margarine og sukker røres med elpisker, til man ikke kan høre sukkeret
knase mere.
Æggene kommes i mens der røres.
Rismel, kartoffelmel, hvedemel og bagepulver sigtes i.
Det hele røres sammen.
En stor brødform (2 liter) smøres og dejen hældes i.
Sandkagen bages ca. 45 min. ved 200ºC, men stik en gang imellem med en
strikkepind i den! 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her