En himmelsk sammensætning: De sprødstegte fiskefileter passer perfekt til den cremede sennepssauce.
1 dl grønsagsfond/bouillon
1 dl piskefløde
evt. 1 tsk Maizena
2-3 spsk fiskesennep
salt, peber, 1 nip sukker
4 tsk citronsaft + både af økologisk citron
2 stykker sejfilet (à 150 g)
4 spsk hvedemel
1 æg
6 spsk rasp
2 spsk olie
2 spsk smør
6 stilke dild
Grønsagsfond og piskefløde koges op og koges ind i 3 minutter uden låg.
Jævnes eventuelt med 1 tsk Maizena.
Rør fiskesennep i, og smag til med salt, peber, 1 nip sukker og 1-2 tsk citronsaft.
Hold saucen varm.
Sejfileterne krydres med salt, peber og 1-2 tsk citronsaft.
Vend først fiskefileterne i hvedemel, derpå i sammenpisket æg og til sidst i rasp.
2 spsk olie og 2 spsk smør varmes op på en slip let-pande.
Steg fisken gyldenbrun i 3-4 minutter på hver side.
Dild nippes af, hakkes og røres i saucen.
Pynt med økologiske citronbåde ved serveringen.
--