Logo

Græsk inspirerede kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket kalv/flæsk
1 ½ tsk groft salt
2 tsk peber
60 g hvedemel
1 æg
50 g spinat
50 g fetaost
2 dl yoghurt naturel
1 dl cremefraiche
4 spsk dild, frisk
2 spsk oregano
4 spsk basilikum, frisk
 
Alle ingredienserne blandes sammen til en fedtet fars.
Farsen rulles til mindre boller og steges på banden til de er gennemstegte.
Serveres gerne med frisk pasta og/eller salat.
Kødbollerne egner sig også godt til madpakke snacks.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.115 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her