Logo

Jordbærsuppe med vanille Aioli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det ER anderledes - men dejlig forfriskende på en varm sommerdag!

500 gram friske jordbær
6 dl dansk vand
2 dl frugtsukker
saft fra 2 limefrugter
½ dl Cointreau

Aioli :
1 ½ dl cremefraiche 18
3 spsk vaniljesukker

Bland frugtsukker og dansk vand til sukkeret er opløst.
Tilsæt limesaft og cointreau.
Blend jordbærrene til en lind masse og rør det sammen med sukker/likørblandingen.
Rør cremefraiche sammen med vaniljesukker.
Server suppen med en klat Aioli og spis desserten straks!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her