Logo

Rådyrkølle - let opskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dyrekølle ca. 1.5 kg
salt-peber-aromat
½ liter hvidvin
bouillon

 
Køllen krydres med salt peber og aromat
Som væde-hvidvin og lidt bouillon.
Når køllen steger efter ca. 20 min. skrues ovnen ned til omkring 80ºC.
Stegetiden er ialt ca. 2 timer.
Stegevæden indkoges evt. sammen med fløde og anvendes som sauce.
Kødet skal hvile i 15 min. inden udskæring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her