Logo

Spinat-ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ dl olivenolie
3 dl basmatiris
6 dl urteafkog
havsalt
rosenpeber

250 g frisk spinat eller
500 g frossen spinat
2 hakket skalotteløg
1 spsk hakket frisk mynte
lidt bouillon

Ris svitses i olivenolie, urteafkog, salt og peber tilsættes, risene koger ca. 10 minutter og trækker 10 minutter. Frisk spinat skylles og slynges, snittes groft og dampes i lidt vand med hakket løg og mynte ca. 5 minutter.

De færdige urter drypper af i en sigte og blandes i de kogte ris, retten smages til.

Variation:
Spinaten kan erstattes af hakkede modne tomater, finsnittet spidskål, hakket kørvel, vilde urter eller bredbladet persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her