
Kartoffelsalat hører sommeren til. Kan fint forberedes flere
timer forinden middagen, så du har tid til at hygge med gæsterne foran grillen.
Få opskriften her
#
1½ kg  små faste kartofler 
60 ml. hakket purløg 
250 ml. mayonnaise rørt op med saft af en ½ citron
(hvis det er købe mayo). 
2 tsk  salt 
frisk kværnet peber 
500 ml. skrællede tyndskårne agurkeskiver
250 ml. tynd skåret rødløg 
*
Kog kartoflerne møre i saltet vand. 
Imens, rør purløg, 160 ml.  mayonnaise, 1 tsk  salt og peber sammen. 
Pil kartoflerne, skær dem i ½ cm. tykke skiver, og rør kartoffelskiverne sammen med mayonnaisedressingen. 
Rør agurkeskiverne med 2 spsk   mayonnaise, 1 tsk  salt og peber. 
Rør rødløg med resterende mayonnaise. 
Fyld en smuk glasskål lagvis med kartofler, agurker og løg. 
Den må gerne stilles i køleskabet til næste dag før den serveres.