400 g  laksefilet 
olie 
4 porrestykker 
4 tandstikker 
160 g  jordskokker 
1 spsk  kapers 
1 spsk  hakket dild 
2 spsk  piskefløde 
1 tsk  kapersvand 
salt 
peber fra kværn 
porrestrimler 
olie 
dildkvist 
Laks ordnes til filet, fri for skind og ben. Laksefileten skæres i fire stykker og stykkerne lægges ned. Den tynde ende drejes stramt rundt med skindsiden indad. 4 porrestrimler laves i bredde og længde som tournedos. De blancheres og lægges rundt om laksestykkerne. De holdes sammen af én tandstik på hver tournedos. 
Fisken steges i olie ved mellemvarme, ca. 6 minutter i alt. 
Jordskokker skrubbes med børste og skæres i tynde skiver. Koges møre i fløde tilsat kapersvand. Tilsmages med salt og peber. 
Porrerne skæres i tynde strimler, skylles og tørres. De steges i olie til de er sprøde og gyldne. De drysses med salt. 
Kapers og hakket dild tilsættes saucen lige før servering. 
Anretning: 
Anrettes med rosetter af jordskokker på midten af tallerkenen. Herpå laks toppet med frites af porre og pyntet med frisk dildkvist. 
Serveres med hjemmebagt kuvertbrød. 
Tips: Krydderurter tilsættes saucer/supper lige før serveringen ellers mister de farven.