Logo

Smørkylling - Murgh Makhani - Murgh Makahni ?

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1.2 til 1.5 kg kylling flås og skæres i 8 stykker, skær små snit i
stykkerne eller prik dem med en gaffel
2 tsk garam masala
1 spsk korianderfrø stødt
2 cm ingefærrod rives
6 fed frisk hvidløg rives eller presses
1 tsk stødt chili
1 tsk sort kommenfrø
1 tsk salt
5 hele grønne kardemommefrugter
7 til 9 hele sorte peberkorn
2 middelstore løg hakkes fint
75 g smør
1 spsk olie
1 ½ dl yoghurt naturel
3 spsk tomatpuré
1 ½ dl vand
2 hele laurbærblade
1 spsk tørrede bukkehornsblade (kasuri methi) smuldres med fingrene
1 ½ dl 13% fløde
 
Pynt:
4 spsk frisk grøn koriander hakket
2 grønne chili uden frø hakkes fint
 
Bland alle krydderier, undtagen laurbær og tørrede bukkehornsblade, i
yoghurten sammen med salt og tomatpuréen.

Kom de udskårne kyllingestykker i og bland grundigt.
Opvarm smør og olie i en stor gryde og steg løgene, til de er gyldenbrune. Skru ned for blusset.
Kom derefter kyllingestykkerne i sammen med marinaden og steg det
hele i 7 til 10 minutter.
Hæld så vandet ved og tilsæt laurbærbladene sammen med de tørrede
bukkehornsblade og lad retten småkoge i 30 til 35 minutter under
jævnlig omrøring.
Hæld fløden i og småkog yderligere 5 minutter.
Pynt med frisk grøn koriander og finthakkede grønne chili.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 650 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her