Logo

Skovriderens kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g modne, sorte kirsebær
750 g sukker
2 dl rom
½ tsk konserveringspulver

De udstenede bær drysses med sukker og bringes langsomt i kog og koges nogle få minutter. Syltetøjet skummes, tilsættes konserveringsmiddel og når det er lidt afkølet, rom.
Syltetøjet fyldes i rengjorte glas, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her