
 
Fyldig hverdagssalat, der smager vidunderligt og eksotisk af
fremmede himmelstrøg.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 15 min. 
#
2-3 dl kogt ris 
6 skiver bacon 
½ stegt kylling 
1 rød peberfrugt 
2 hårdkogte æg 
8 sorte, stenfri oliven 
1 spsk persille 
 
Marinade: 
1 lille løg 
4-5 spsk olie 
2 spsk citronsaft 
2 spsk finthakket kørvel 
salt og peber fra kværn 
*
1. Hak løget fint og bland det med olie, citronsaft og kørvel.
Smag marinaden til med salt og peber og hæld den over risene
i en stor skål. 
2. Steg baconskiverne på en pande, til de er sprøde. 
Knus dem ned på en tallerken. 
3. Fjern skind og ben fra den halve kylling og skær kødet i
mundbidder.
Bland kyllingekødet med risene. 
4. Skrab kernerne ud af peberfrugten og skær frugtkødet i
terninger. 
Vend peberterninger, oliven og den knuste bacon i salaten. 
Skær æggene i både. 
5. Pynt med æggebåde og hakket persille. 
6. Retten serveres som middagssalat, evt. med lune flûtes
til eller friskbagt brød. 
Spis ost som efterret.