Logo

Brun bønnesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g brune bønner
¼ l. tomatpuré
1 selleri
mælkefri margarine
chilisauce
1 ½ l. vand

Kom bønnerne, den hakkede selleri og det ituskårne løg i en gryde med 1 ½ l vand.
Bring indholdet i kog og lad det småsnurre i ca 40 minutter, til bønnerne er møre.
Pres det hele gennem en sigte og kom puréen i en gryde sammen med tomatpuréen.
Dette krydres godt med salt og peber samt chilisaucen.
Hvis det er nødvendigt, kan suppen jævnes med lidt Maizenamel.

Serveres med et stykke godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her