Logo

Tomatpilaf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Domatesli pilavis

50 g margarine
1 løg, skåret i tynde skiver
1 dåse flåede tomater
1 fed hvidløg
½ tsk tørret basilikum
3 tsk persille
1 tsk salt
½ tsk peber, friskkværnet
350 g langkornet ris
900 ml vand
2 bouillon-terninger

Smelt margarinen i en stor gryde. Tilsat løg-skiverne og lad det stege i 5-10 min indtil de er bløde, men ikke brune. Tilsæt tomat, hvidløg, basilikum, persille, salt og peber og lad det stege i 3-4 min, der omrøres hyppigt. Tilsæt risene og bland det godt. Tilsæt vand og bouillon-terningerne og lad det hele koge kraftigt i ca. 3 min. Skru ned for blusset, kom låg over og lad det simre i ca 15-20 min indtil væden er blevet absorberet. Skru ned for varmen, fjern låget, kom et viskestykke over og læg låget på igen. Lad pilaf'en "hvile" i 10-15 minutter, hæld over i en skål, rør op i risen med en langgrenet gaffel og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her