Logo

Dådyrribben på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dådyrribben

Marinade:
2 dl olie
Saften af 2 citroner
2 dl rødvin
2 dl hvidvin
3 fed knuste hvidløg
5 enebær
oregano
2 tsk fransk sennep
salt og peber

Ribbenene lægges i en marinade i ca. 2-3 timer inden kødet tages op og lægges på grillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her