Logo

Skinketern i butterdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g skinketern
100 g smøreost naturel
1 pakke butterdejsplader

 
De frosne butterdejsplader tøes op og rulles ud til en lang stang.
Smøreost smøres på i midten, og skinke lægges oven på osten.
Stangen lukkes om fyldet, ved at lægge den ene side over fyldet,
derefter den anden side. så undgår man butterdejen åbner sig.
Bages i en forvarmet ovn ved 220ºC i 20 minutter.
 
Smager skønt, lun som en forret, eller hvis der kommer uventede gæster.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her