Logo

Spareribs med jordnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg spareribs af svinekød
2 fed knust hvidløg
2 spsk fiskesauce
2 tsk brun farin
1 fint hakket, udkernet, rød chili
2-3 spsk hakket, frisk koriander

Sauce:
100 g jordnødder
1 spsk vegetabilsk olie
1 finthakket løg
2 dl vand
1 spsk fishsauce
2 tsk brun farin
1 spsk citronsaft

Halver spareribsene og læg dem i et dybt fad med hvidløg, fiskesauce, brun farin og chili.
Bland det hele godt og stil på køl i 2-3 timer.

Jordnøddesauce:
Hak jordnødderne fint i foodprocessoren/blenderen.
Varm olien op og steg løget i 3-4 minutter.

Tilsæt jordnødder og de resterende sauce-ingredienser og kog op.
Skru ned for blusset og lad simre i 3-4 minutter, til saucen begynder at tykne.

Steg spareribsene på barbecue eller under grill ved moderat varme, til der er pænt brune og gennemstegte.
Server dem med jordnøddesauce og et drys hakker koriander

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her