Logo

Grillet lammeculotte med pastasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 lammeculotter
Salt
peber
Hvidløg
Olie til pensling

400 g pasta
1 bundt dild, klippet eller ½ bdt timian
8 stk soltørrede tomater i marinade, drænet og i strimler

Dressing:
6 spsk piskefløde
4 spsk hvidvin
Salt
peber

Pastasalaten Kan tilberedes et par timer i forvejen.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Hæld vandet fra i et dørslag.
Spul med koldt vand.
Lad pastaen dryppe godt af.
Bland dild og tomater med den kolde pasta.
Rør fløde og hvidvin sammen.
Smag til med salt og peber.
Vend dressingen i pastaen.
Stil den kold indtil servering.

Rids fedtlaget på lammeculotterne.
Dup dem tørre og gnid dem godt med hvidløg.
Smør grillristen med olie og pensl ligeledes kødet med lidt olie.
Grill 16 min. i alt – ca. 8 min. på hver side.
Pensl med olie undervejs.

Lad kødet hvile 10 min. inden det skæres i skiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her