Logo

Nakkekoteletter af vildsvin i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 nakkekoteletter af vildsvin
1 stk grøn peber
2 gulerødder
2 æbler
1 stort løg
3 dl bouillon
2 ½ dl fløde 13%
2 tsk paprika
1 dåse tomatpure
 
Vend koteletterne i hvedemel, salt, lidt karry og paprika.
Brun koteletterne på panden og læg dem derefter i et ovnfast fad.
Peberfrugt, gulerødder, æbler og løg rives på et råkostjern.
Svits det hele i en gryde, tilsæt bouillon, fløde, tomatpuré og paprika.
Lad det hele småkoge i ca. 5 min.
Hæld det over koteletterne og sæt retten i en forvarmet ovn ved 150ºC i
ca. 1 time.
Serveres med løse ris og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her