Logo

Laks med porre og kaperssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Delikat fiskeret - Der kan bruges ørred eller hvilken som helst hvid fisk til denne ret.

4 stk tykke laksefileter
45 gram smør

Porre og kapers sauce:
50 gram smør .
1 hakket porre ( kun den hvide del)
¼ liter hvidvin
1/8 dl piskefløde
2 spsk afdryppede kapers
1 spsk hakket frisk bredbladet persille

Smør en bageplade med smeltet smør, læg laksen på pladen og smør fileterne med smør.
Grill fileterne ved mellemvarme uden at vende dem til fisken er stegt og til at skille ad med en gaffel, tag fileterne af og dæk til og hold varm.
Smelt smørret til saucen i en lille gryde, steg porren til det er klart og blødt, hæld vinen og piskefløde på og lad det simre til cremet konsistens.

Rør kapers og persille i og krydr med salt og peber.
Hæld den varme sauce over fisken og server med små dampede nye kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her