Logo

Kirgisisk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kylling
6 fed hvidløg
2 laurbærblade
1 tsk Meria
1 nellike
300 g valnødder
5 spsk hakkede urter (persille — purløg — kørvel)
1 skivelyst brød uden skorpe
2 spsk Paprika
cayennepeber
salt

Kom kyllingen i en gryde sammen med 3 fed hvidløg, laurbærblade , merian, nellike og salt. Hæld vand i til kyllingen er helt dækket og lad det koge ca. 1 time. Kyllingen tages op til afkøling og kæres ud når den er kold. Valnødderne knuses til små stykker. Brødet dyppes i kyllingebouillon og moses. Bland valnødder, urter, 3 fed hvidløg og brød sammen i en gryde og tilsæt paprika, cayennepeber og salt. Hæld nu langsomt og under omrøring 4-5 dl bouillon i for at lave saucen. Server kyllingestykkerne med saucen hældt over.

Bouillonen er suppen kyllingen har kogt i.

Kogt ris, bulgur eller cus-cus er godt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her