Logo

Stenbiderrogn med ostecreme og grillet brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g stenbiderrogn  
salt, peber, citronsaft
200 g rygeost
2 fed hvidløg
1 stk skalotteløg  
1 stk lime saft og skal
1 lille rødløg     
¼ bundt purløg    
2 skiver brød pr. person   
Smør
 
Smag stenbiderrogn til med salt, peber og lidt citronsaft.
Pil og hak rød1øget meget fint og bland det forsigtigt med stenbiderrogn og fint hakket purløg.
Skær brødet i tynde skiver.
Smør brødet med lidt smør og rist det på en varm pande
Rør osten med limesaft og skal.
Hak løgene fint og vend det i osten.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her