Logo

Pommes à la crème

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogte kartofler skæres i skiver eller grove tern, indkoges med fløde, til de jævner, krydres med salt og hvid peber.
De stuvede kartofler kan evt. jævnes med sauce bechamel.
Stuvede kartofler kan også fremstilles af rå, skårne kartofler,
der blancheres og koges møre/jævne i fløde/piskefløde, krydres med salt og hvid peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her