Logo

Huldas æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
150 g sukker
3 æg
50 g kartoffelmel
100 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
3-4 æbler skrællede og groftrevne
1 tsk vaniljesukker
evt. kanel

Smør og sukker røres godt.
Æggeblommerne tilsættes en ad gangen.
Kartoffelmel, hvedemel og bagepulver blandes og vendes i. Æggehviderne piskes stive og vendes i.
Kommes i en smurt springform.
De revne æbler lægges hen over, drysses med sukker, evt. blandet med kanel og vanilje.
Bages ca. ¾ time ved 180°C.
Kagen egner sig til frysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.781 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her