Logo

Østerstatar i glaskålsravioli med sødskærm og brøndkarse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

"Sprød og krydret lang i smagen, delikat - og med østers'en diskret ventende i baggrunden" -  appetizer.
 
1 stort glaskål skrællet og skåret i 1 mm tykke skiver
½ l olivenolie
1 lille krydderbuket (frisk timian, rosma­rin, laurbær, citronskal)
1 flækket fed hvidløg
8 rensede østers (gem saften)
100 g fersk laks/tun/plghvar/ hellefisk/sandart eller anden god fisk i fine tern
Meget finthakket chili eller et par dråber chiliolie
Olivenolie
Knust rosa peber
Pynt: Sødskærm og brøndkarse vendt i vinaigrette
 
Kog olivenolie op med krydderbuket og hvidløg samt lidt salt.
Kog glaskålsskiverne lige netop møre heri og tag dem straks op, afkøl i koldt vand og dup dem tørre.
Hak østerserne og bland med fiskekød og olivenolie.
Smog til med chili/chiliolie, salt og peber.
Læg 8 glaskålsskiver ud på arbejdsbordet og fordel fiske-østerstatar herpå.
Fold glaskålsskiverne om fyldet, så de danner små trekantede pokker.
Pensl pakkerne med lidt olle og drys inden servering med rosa peber.
Anret glaskålspakkerne med sødskærmsblade og brøndkarse.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her