Logo

Laksefrikadeller med kapers og porrer samt jalapenos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

250 g laksefiskefars
1 spsk kapers
1 fint snittet chili
2 snittede porrer
syltede jalapenos efter ønske
lidt smør til stegning
salt og peber


Rør farsen med kapers og chili. Smag til med salt og peber. Form farsen med to varme skeer der har stået i vand, til frikadeller og steg dem let gyldne. Varm lidt smør på en pande og sauter porrer i 2 minutter. Tilsæt ½ kop vand og jalapenos. Krydr med salt og lad det simre 4 - 5 minutter. Server til frikadellerne sammen med kold cremefraiche og lune tortillas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her