
 
Vi har rørt en lækker fars med spinat og feta og pakket den
ind i butterdej det tager ikke længere tid end at lave frikadeller! Et sikkert
hit
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Bagetid: 25 min.
 
#
200 g hakket svinekød
½ tsk salt 
½ løg 
1 fed hvidløg 
3 spsk hvedemel eller rasp 
1 æg 
200 g frossen hel spinat (optøet) 
50 g fetaost 
150 g butterdej 
salt og peber 
1 æg til pensling 
 
Tilbehør: grønsager eller salat 
*
 
Tænd ovnen på 210 °C. 
Rør kødet med salt. 
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. 
Rør dem i kødet sammen med mel eller rasp og æg. 
Pres væden af spinaten, hak den groft, og rør den i farsen 
Tilsæt evt. små stykker fetaost, og krydr med friskkværnet
peber. 
Form farsen til 2 firkantede bøffer, og pak dem ind i
butterdej. 
Tryk samlingerne godt sammen, læg pakkerne på en bageplade
med bagepapir, og pensl med sammenpisket æg. 
Sæt pladen i ovnen i 20-25 min. 
Server med varme grønsager eller salat. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin