Logo

Friterede rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾-1 kg store rejer med skal
2 dl hvedemel
½-1 tsk salt
2 dl øl eller vand
1 æggeblomme
olie eller friturefedt
 
Rejerne pilles og vendes i dejen, der er rørt af hvedemel, øl og æggeblomme.
Olien opvarmes til 180º og steg rejerne gyldne (1-2 min.).
Lægges på fedtsugende papir.
Skal serveres varme.
Kan evt. varmes i ovnen i et lag ved 225º max.
Serveres med brød og kryddersauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her