Logo

Tunsalat med rød chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ds tun i vand
½ kg strimlede grønsager
1 rød chili
Strimlet icebergsalat
2 ½ dl cremefraiche 38%

Lad vandet løbe fra tunen.
De strimlede grønsager koges hurtigt op, sådanne at de stadig er
sprøde.
Disse afdryppes grundigt, fjern alle kernerne fra den røde chili, hak
det fint.
Alle disse ingredienser vendes op i creme fraichen, den skal bare lige
binde råvarene sammen.
Tilsamges med salt og peber.
Den strimlede salat lægges i bunden af tallerknen, tunsalaten fordeles
på tallerkenerne.
Serveres sammen med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her