Logo

Kalvegryde med friske tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kalvebov, kamsteg eller klump
1-3 fed hvidløg
1-2 kg tomater
Salt
Fedtstof
 
Skær kødet i mundrette stykker, sener m.m. fjernes.
Varm fedtstoffet op i en gryde.
Brun kødet og skru ned.
Tilsæt presset hvidløg og tomater i både.
Lad det simre i ca. 40 min.
Serveres med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her