Logo

Fiskefumé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ kg ben og de afskårne dele af søtunge, hvilling, pighvar og slethvar
1 stort løg
1 porre
8 store persillekviste
1 persillerod
100 g champignon
1 bdt timian
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk hele hvide peber
3 ½ dl hvidvin
2 ½ l vand
 
Urterne renses, deles fint og lægges i en gryde sammen med fiskekød- og ben, herover hældes vand, vin og vinaigre, og det hele sættes til kogning. Skummes omhyggeligt og koger ved svag varme i 30 minutter.
Fumé sigtes for alle urenheder og koges ned til der er ca. 2 l. fumé tilbage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her