Logo

Laksekroketter i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksekroketter i airfryer 

 
Enkle kroketter lavet med kartoffelmos, røget laks i flager og cremet majs. Panko-krummen luftsteges, indtil den er helt sprød.
10 min forberedelse. 20 min kogetid. 28 stykker

 
# Ingredienser
1 kg kartoffelmos
300 g varmrøget laks, skindet fjernet og flaget
½ kop majs
1 spsk hakket frisk dild
250 g aïoli
1 æg, let pisket
2 spsk mælk
150 g (½ kop) almindeligt hvedemel
50 g (2 kopper) panko rasp
citronbåde, til servering

 
* Tilberedning
Kom kartoffelmos, laks, majs, dild og 100 g aioli i en skål.
Form spiseskefulde af blandingen til ovale kroketter.
Anret på en bageplade beklædt med bagepapir. Stil i køleskabet i 30 min.

 
Kom æg og mælk i en lav skål.
Læg mel på en tallerken.
Rul hver kroket i mel, ryst evt overskydende af.
Dyp i æg-mælk, rul derefter i panko, tryk det fast.
Spray med olie og luftsteg ved 180 °C i 10 min eller indtil de er sprøde og gyldne.

 
Server med resterende aioli og citronbåde ved siden.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her