Logo

Piselli con guanciale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg friskbælgede ærter
80 g bacon
4 forårsløg
2 spsk olivenolie
salt
1 tsk sukker
 
Bacon skæres i små tern.
Forårsløg skæres i små tynde skiver.
Løg og bacon sauteres af på pande i lidt olivenolie.
Ærter tilsættes og efter et øjeblik tilsættes 2 spsk vand, lidt salt og
sukkeret.

Kog ærterne i 20-25 minutter under låg ved svag varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her