Logo

Tranebærkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2,5 dl vand
175 g sukker
1 flækket vaniljestang
150 g tranebær
150 g kumquat
radicchiosalat
evt. granatæblekerner

Stik en kødnål igennem hvert bær, så bliver de ikke smattede under opvarmningen.

Skær de skyllede kumquat i skiver på tværs.

Kog vand med sukker og vanilje i 5 minutter.

Læg kumquat i lagen, giv dem et opkog, og tag dem op med en hulske.

Giv tranebær et opkog, tag gryden af varmen, og lad bærrene trække, til lagen er kold.

Bland dem afdryppet med kumquat og lidt snittet radicchio, dryp lage over, og drys evt. med granatæblekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her