Logo

Høstsuppe, Bolettes gode

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne lækre efterårssuppe med meget smag. Server suppen med brød og smør samt eventuelt ost eller pølse. Perfekt som let aftensmad for hele familien.


200 g hakket oksesmåkød
2 spsk smør
2 spsk sennep
1 ½ liter bouillon
salt, peber
2 porre
¼ hvidkålshoved
1 laurbærblad
1 spsk kinesisk soja
klippet persille

*
 
Det hakkede kød letsteger i brunet smør i få min. sammen med porrerne i tynde skiver, og lidt efter tilsættes den fintstrimlede hvidkål, og når det hele er lidt stegt og faldet sammen tilsættes sennep, laurbærblad, soja, salt og peber samt bouillonen.
Det hele småkoger under låg til kålen er mør, i ca. 20-30 min.
Suppen smages til og serveres med meget klippet persille; med brød, smør og evt ost eller pølse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her