Logo

Røget ål med tomatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røget ål
5 tomater
8 store blade basilikum
1 ½ spsk olivenolie
½ spsk balsamicoeddike
1 fed hvidløg
salt og peber
 
Hak tomaterne groft, hak basilikumbladene og rør dem i tomaterne
sammen med knust hvidløg, olie og eddike.
Smag til med salt og peber.
Lad salaten trække i stuetemperatur en times tid.
Skær ålen i ca. 2 cm skiver. fordel salatblade, tomat og ål på tallerkenerne.
Server brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her