Logo

Skaldyrstærte uden bund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300g skaldyr
3 løg
8 kartofler
2 fed hvidløg
1 tsk oregano
3 æg
3 dl mælk
150 g revet ost
4 snittede forårsløg
citronsaft
 
Kartoflerne skæres i tynde skiver.
Steg løg og hvidløg klare i smør på en stor pande og læg kartoffelskiverne på, så de dækker hele panden.
Krydr med salt peber og citronsaft og lad det småstege i 10 min. ved svag varme.
Pisk æg og mælk med revet ost, krydr med oregano og hæld over kartoffelmassen.
Rejerne, muslingerne fordeles og æggemassen står til den er stivnet.
Skær forårsløgene i tynde skiver og server dem med citronbåde og spirer til madtærten. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her