2 dåser tunfisk i olie á 200 g 
olie fra den 1 dåse skal bruges 
1 mellem stort løg 
saften af 1 citron 
¼ l. 18% cremefraiche 
6 blsde husblas 
1 ½ dl  piskefløde 
salt, peber 
150 g  rød kaviar 
Pynt: tomater og citronmelisse 
 
Tunfisk, løg, citronsaft og cremefraiche blendes.
Fløden piskes stiv
Husblas lægges i koldt vand og når den er blød "krammes" vandet af og 
den smeltes i en gryde.
Rør husblasen i tunmassen.
Når massen har stået lidt UDEN at blive for fast røres først den 
stiftpiskede fløde i og derefter kaviaren.
Kommes i en form og sættes i køleskab i et døgn.
  
Tips: Tunmoussen er fryseegnet 
Kan serveeres på lidt friskskåret salat og dertil en grøn dressing: 
Purløg, dild, karse og persille hakkes fint, røres sammen med lidt 
mayonnaise og citronsaft, salt og peber. 
Derefter røres cremefraiche i.